Menu

Our Team

Professional & Friendly

Дилян Марков Студио е основано през 1997г. от фотографа Дилян Марков, специализирано е в областта на  рекламна  и  постановъчна фотография с модели и продукти. Клиенти на студиото са рекламни  и PR агенции, вносители, производители на стоки и услуги, мъжки, женски и лайфстайл списания, музикални продуценти и звукозаписни компании, което си личи от богатото му портфолио.

Дилян Марков се е специализирал в портретната фотография. Все по-често снима портрети за PR целите на големи български и международни корпорации, банки, политически кампании или като илюстрации към книги и други печатни издания.

Дилян Марков Студио е марка,  обединяваща работата  на  много екипи за различни проекти.

За да покрие изискванията на своите клиенти Дилян Марков Студио разполага със съвременно, голямо и модерно оборудвано с техника фотографско студио, разположено в централната част на гр София.  www.whiteplacestudio.com  .

Dilian Markov

photographer & owner

Petya Bankova

financial manager

+359 882 540 594
petya@dilianmarkovstudio.com

Happy Clients

Едно е сигурно, когато работиш с Дилян Марков - трябва да знаеш какво искаш. А това, което искаш трябва да събуди любопитството му. След това можеш просто да се наслаждаваш на резултата.

Емил Спахийски, бивш главен редактор на списанията "За мен", "Егоист", "Голф&Spa", FHM, изпълнителен директор на вестник "СЕГА", политически наблюдател във в. "Труд", сценарист.

Списание „Жената днес“ работи с Дилян Марков и неговото студио над 10 години, а резултатът от това сътрудничество са десетките красиви, оригинални, впечатляващи фотосесии. Гордеем се, че Дилян е основен автор на снимките на нашите корици. Извън безспорните му професионални качества, той е човек с голямо въображение, богат на креативни идеи и особено ценното умение да накара своите фото герои да му покажат всичките си лица.

Ана Клисарска, главен редактор на сп. „Жената днес“

Дилян Марков е един от най-талантливите фотографи, с които сме работили през последните години. Винаги съм се възхищавал на неговия естетически усет, комбиниран с непринуденост и лекота, с които предразполага моделите си. А финалният кадър – винаги е произведение на изкуството.

 

Александър Дурчев, основател и изпълнителен директор на All Channels Group, Член на управителния съвет на Българската асоциация на PR агенциите

Емил Спахийски
Емил Спахийски
журналист
Ana Klissarska
Ana Klissarska
сп. „Жената днес“, Sofia
A Dourchev
A Dourchev
All Channels Communication, Sofia