Menu

Видеовизитка

Визитката е наложен във времето формат за бързо, лесно и кратко представяне на Вас и Вашият бизнес.

Съвремието и налагането на дигиталните медии промени и доразви класическата визитка в иновативната и форма – видеовизитка. Това е кратка видео форма, в която чрез своето лице, глас и послание, разказвате ценни и важни за Вас и компанията Ви мисли, идеи, насоки. Те са приложими за дигитални медии, социални платформи и корпоративни сайтове.
При заснемането на PR фотосесии на мениджъри или други ръководители на екипи, като лекари, юристи, beauty и модни експерти, IT или други специалисти със собствен бизнес, много често включвам и допълнителна услуга, заснемане на видео визитки или видео интервюта. Предимството в случая е, че клиента, отделяйки още малко време от графика си може да заснемем на веднъж и портретите и видеото.
Ценното е че изграждам и разработвам характера и индивидуалността на портретирания, използвайки дългогодишният си опит във фотографирането на хора, за различни медии и списания и прилагам този подход и във видеата, които правя. Много често ми се налага да снимам интервюта с хора, които нямат опит в телевизионни и видео формати. Това ме научи да режисирам ситуацията, ръководя интервюто, монтирам и дори да бъда редактор на текста, когато това се налага.
Разказвам всичко това, защото както казва един от издателите, с които съм работил „ най-големите трябва да работят с най-добрите в бранша“.
Ако смятате, че мога да съм Ви полезен, на драго сърце ще се видим, за да разкажа и покажа по-подробно работата си.

Представяне на архитектурно студио Stephen George International – Bulgaria

На въпроса “ С какво може архитектурата да допринесе за опазване на околната среда през следващите 10 години?“ отговарят специалистите от Архитектурно студио Stephen George International – Bulgaria.

В поредица от четири видеа, по случай 10-годишнина на компанията ви представяме визията на екипа на SGI по някои от най-важните въпроси, засягащи развитието на компанията, на града, в който живеем, и глобалното ни бъдеще.

клиент: Архитектурно студио Stephen George International
агенция: Creative Energy Hub
видео-заснемане: Dilian Markov Studio

 

Видео-визитка на издателство „Мармот“

“Детската книга е инструментът, с който поддържаш въображението си живо” Радостина Николова – „Писател на годината“ 2019 в категория детска литература на Столична библиотека.

Видеовизитката е част от фотосесия и имиджово видео за работата на издателство Мармот

„Щастлива съм, че сбъдвам мечтите на хората“

д-р Петра Семерджиева специалист по акушерство, гинекология и асистирана репродукция.
Фотосесия и видеовизитка за PR целита на Adella Clinic

dr_Petra_Semerjieva

„Най-важното за мен е да съумея да се поставя на мястото на пациента…“

Д-р Йордан Йорданов специалист по пластична-възстановителна и естетична хирургия.Фотосесия и видеовизитка за PR целита на Adella Clinic

dr_jordan_Jordanov

„Лозенец може много повече“

Константин Павлов кандидат за районен кмет от Демократична България за район Лозенец, гр. София. Фотосесия и серия видеовизитки за предизборна кампания.

Konstantin_Pavlov

 

„Казвам се Габриеле, аз съм от Рим …. и готвя!“

Chef Gabriele Federici е главният готвач на Adella Ristorante Italiano by Gabriele Federici!

„Габриеле готви от сърце и с любов, а на лицето му винаги има слънчева усмивка, защото работата е неговата страст.“
Представям Ви част от  проекта, включваща видеовизитки на главния готвач, имиджова, продуктова и интериорна фотосесия, както и имиджови видеа на ресторанта и специалитетите, които предлага.

Gabriele Federici

„Ние даряваме живот“

 Инвитро кампания на Adella Fertility Clinic и списание 9 Месеца. Видоепредставяне на благотворителна кампания.

VD Dent – представя….

Показваме Ви иновативните методи на лечение, използвани в VD Dent, представени от специалистите на клиниката, които ги извършват. В рамките на същия проект заснехме портрети на лекарите, интериорни фотографии на клиниката, както и работни ситуации с пациенти.

VD_Dent