Menu

Видео визитка

Визитката е наложен във времето формат за бързо, лесно и кратко представяне на Вас и Вашият бизнес.

Налагането на дигиталните медии и видео съдържанието в нашето съвремие, промени и доразви класическата визитка в иновативната и форма – видео визитка. Това е кратка видео форма, в която чрез своето лице и глас представяте ценни и важни за Вас и компанията Ви мисли, идеи, насоки. Видео визитките са приложими за дигитални медии, социални платформи и корпоративни сайтове.
При заснемането на корпоративни и PR фотосесии на мениджъри или други ръководители на екипи, като лекари, юристи, beauty и модни експерти, IT или други специалисти със собствен бизнес, много често включвам и допълнителна услуга –  видео визитки или видео интервюта. Огромното предимството в случая е, може да заснемем на веднъж и портретите и видеото, като по този начин пестим много време на нашите клиенти!
Използвайки дългогодишния си опит във фотографирането на хора, за различни медии и списания, се научих да изграждам и разработвам характера и индивидуалността на портретирания и прилагам тези си умения и подход и във видеата, които правя. Много често ми се налага да снимам интервюта с хора, които нямат опит в телевизионни и видео формати. Това ме научи да режисирам ситуацията, ръководя интервюто, монтирам и дори да бъда редактор на текста, когато това се налага.
В техническо отношение е важно да кажа, че снимам видеата с две камери едновременно в различни крупности, което много помага при работа с “обикновени” хора, които нямат опит в TV продукции и е достатъчно само веднъж да кажат репликите добре, за да стане добър монтажа на видеото.
Разказвам всичко това, защото както казва един от издателите, с които съм работил „ най-големите трябва да работят с най-добрите в бранша“.
Ако смятате, че мога да съм Ви полезен, на драго сърце ще се видим, за да разкажа и покажа по-подробно работата си.

Николай Събев пред Forbes България

Oснователя на „Еконт“ Николай Събев, не само е предприемач от най-висока класа, той намира и кауза в бизнеса си –  „Да живеем в богато и добре регулирано общество със свободни хора“. Това са героите на Forbes.

Представяне на архитектурно студио Stephen George International – Bulgaria

На въпроса “ С какво може архитектурата да допринесе за опазване на околната среда през следващите 10 години?“ отговарят специалистите от Архитектурно студио Stephen George International – Bulgaria.

В поредица от четири видеа, по случай 10-годишнина на компанията ви представяме визията на екипа на SGI по някои от най-важните въпроси, засягащи развитието на компанията, на града, в който живеем, и глобалното ни бъдеще.

клиент: Архитектурно студио Stephen George International
агенция: Creative Energy Hub
видео-заснемане: Dilian Markov Studio

 

Видео-визитка на издателство „Мармот“

“Детската книга е инструментът, с който поддържаш въображението си живо” Радостина Николова – „Писател на годината“ 2019 в категория детска литература на Столична библиотека.

Видеовизитката е част от фотосесия и имиджово видео за работата на издателство Мармот

„Щастлива съм, че сбъдвам мечтите на хората“

д-р Петра Семерджиева специалист по акушерство, гинекология и асистирана репродукция.
Фотосесия и видеовизитка за PR целита на Adella Clinic

dr_Petra_Semerjieva

„Най-важното за мен е да съумея да се поставя на мястото на пациента…“

Д-р Йордан Йорданов специалист по пластична-възстановителна и естетична хирургия.Фотосесия и видеовизитка за PR целита на Adella Clinic

dr_jordan_Jordanov

„Лозенец може много повече“

Константин Павлов кандидат за районен кмет от Демократична България за район Лозенец, гр. София. Фотосесия и серия видеовизитки за предизборна кампания.

Konstantin_Pavlov

 

„Казвам се Габриеле, аз съм от Рим …. и готвя!“

Chef Gabriele Federici е главният готвач на Adella Ristorante Italiano by Gabriele Federici!

„Габриеле готви от сърце и с любов, а на лицето му винаги има слънчева усмивка, защото работата е неговата страст.“
Представям Ви част от  проекта, включваща видеовизитки на главния готвач, имиджова, продуктова и интериорна фотосесия, както и имиджови видеа на ресторанта и специалитетите, които предлага.

Gabriele Federici

„Ние даряваме живот“

 Инвитро кампания на Adella Fertility Clinic и списание 9 Месеца. Видоепредставяне на благотворителна кампания.

VD Dent – представя….

Показваме Ви иновативните методи на лечение, използвани в VD Dent, представени от специалистите на клиниката, които ги извършват. В рамките на същия проект заснехме портрети на лекарите, интериорни фотографии на клиниката, както и работни ситуации с пациенти.

VD_Dent