Menu

Корпоративна и PR фотография

Независимо дали сте висш мениджър в голяма международна компания или ръководите екип от 5-6 човека, защото сте лекар, юрист, IT или друг специалист със собствен бизнес, на Вас Ви се налага да се представяте в дигиталния свят пред своите клиенти, колеги, работодатели или пациенти. Корпоративна и PR фотография е тази, която Ви представя така, както искате да Ви познават хората, в корпоративни сайтове и документи, публикации в пресата или в социалните мрежи. От нея хората си изграждат първото мнение за Вас и пак от нея се очаква да им станете симпатичен и да им вдъхнете доверие.

През годините съм снимал портрети за почти всички бизнес, лайфстайл, модни и други списания в България. Натрупах дългогодишен опит и увереност, което ми помага да разработвам характера и индивидуалността на портретирания.

Част съм от екипа създал визията на списание Мениджър в най-силните му години.Не мога да пропусна да се похваля с факта, че новият издател на списание Forbes България избра мен за създаване на новата визия за кориците на списанието.

Разказвам всичко това, защото както казва един от издателите, с които съм работил „ най-големите трябва да работят с най-добрите в бранша“.

Прилагам портфолио с портрети, които съм снимал за корпоративните нужди на различни фирми и публикации в списания. Това е само част от моята работа, защото повечето портрети, които снимам, са за вътрешно корпоративна употреба и не е етично да ги разпространявам преди клиентите да са ги публикували.

Дилян Марков засне новата корпоративна визия на водещите на новини и актуални предавания на БТВ.

BTV новините спорт времето

Не мога да пропусна да се похваля с факта, че новият издател на списание Forbes България избра мен за създаване на новата визия за кориците на списанието.

Форбс България

Част от работата ми за списание Форбс БГ през годините.

Форбс България Forbes BG

Форбс България Forbes BG

Фотосесия на управителния съвет на ОББ

Управителен съвет ОББ

Управляващия екип на агенция All Channels Communikation Grup

ALL Channels TEAM

Част съм от екипа създал визията на списание Мениджър в най-силните му години.

Списание Мениджър