Menu

Brand Voice Videos

Brand Voice Video е наложен във времето формат за бързо, лесно и кратко представяне на Вас и Вашият бизнес.

Използвайки дългогодишния си опит във фотографирането на хора, за различни медии и корпоративни представяния, се научих да изграждам и разработвам характера и индивидуалността на портретирания и прилагам тези си умения и подход и във видеата, които правя. Много често ми се налага да снимам интервюта с хора, които нямат опит в телевизионни и видео формати. Това ме научи да режисирам ситуацията, ръководя интервюто, монтирам и дори да бъда редактор на текста, когато това се налага.

Научих се да създавам завладяващи визуални истории в стилистиката на brand voice video, които резонират с аудиторията на вашите клиенти и повишават ангажираността на марката.

Brand Voice Video – OrangeTrail

Актуални примери са:

Видеоклипове с корпоративен преглед:

Представете мисията, ценностите и основните предложения на компанията. Представете историята, екипа и инфраструктурата на компанията.

Видеоклипове с препоръки и казуси:

Представете доволни клиенти или потребители, които споделят своя опит с продуктите или услугите на компанията.Осигуряват надеждност и изграждат доверие в потенциалните клиенти.

Видеоклипове за набиране на персонал:

Представете културата на компанията, работната среда и препоръките на служителите. Привличайте потенциални таланти и предавайте ценностите на компанията.

Послания и интервюта на главния изпълнителен директор:

Представете послания от ръководството на компанията, в които се споделят прозрения и визия. Изградете лична връзка между ръководството и заинтересованите страни.

Видеоклипове за разказване на историята на марката:

Споделете разказа за бранда, неговата история и въздействие. Свържете се емоционално с аудиторията и създайте уникална идентичност на марката.

Представяне на архитектурно студио Stephen George International – Bulgaria

На въпроса “ С какво може архитектурата да допринесе за опазване на околната среда през следващите 10 години?“ отговарят специалистите от Архитектурно студио Stephen George International – Bulgaria. В поредица от четири видеа, по случай 10-годишнина на компанията ви представяме визията на екипа на SGI по някои от най-важните въпроси, засягащи развитието на компанията, на града, в който живеем, и глобалното ни бъдеще.

Христо Борисов за списание Forbes BG

Brand Voice Video – адвокат Ангелова

Brand Voice Video – REVERSE Dermatology

Brand Voice Video – д-р Темелкова

Brand Vioce Video – издателство „Мармот“

“Детската книга е инструментът, с който поддържаш въображението си живо” Радостина Николова – „Писател на годината“ 2019 в категория детска литература на Столична библиотека. Видеовизитката е част от фотосесия и имиджово видео за работата на издателство Мармот

 Brand Voice Video – VD Dent – представя….

Показваме Ви иновативните методи на лечение, използвани в VD Dent, представени от специалистите на клиниката, които ги извършват. В рамките на същия проект заснехме портрети на лекарите, интериорни фотографии на клиниката, както и работни ситуации с пациенти.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или искате да разберете повече!

Благодарим ви, че имате предвид Дилян Марков за вашите нужди от фотография и видеозаснемане в корпоративната сфера. Очакваме с нетърпение възможността да си сътрудничим.

Dilian Markov
photographer and owner at Dilian Markov Studio

+ 359 888 323 771
office@dilianmarkovstudio.com