Menu

FLOWERS 2020

Представям Ви селекция от петнадесет фотографски творчески търсения по темата цвят и форма, обединени в колекция “FLOWERS – 2020”.

Повлиян от една страна от цветната хармония, а от друга – цветния контраст, който ни представя природата в най-чистия си вид, заснех тези фотографии през есента на 2020г., може би повлиян и от факта, че изолацията, в която живях през предходните месеци, ми предостави уникалната възможност да насоча творческите си търсения в тази посока.

Тема, на пръв поглед много далечна от обичайната фотография на хора, върху която работя, но и тема, изненадващо близка и докоснала моята душа. И както обичам да се шегувам, това са “Фотографии от моята душа за вашето сърце”

Творбите са отпечатани на сертифицирана за галерийно ползване хартия „fine art paper” 285 гр. на фирмата Hahnemühle и са с лимитиран тираж сто копия във формат 12/18 см, поставени в паспарту и рамка с размер 24/30 см.

Дилян Марков

 

Разгледай колекция Flowers-2020

УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИМ ЧОВЕК!

– Колекция FLOWERS-2020, отпечатана върху сертифицирана за галерийно ползване хартия на фирмата Hahnemühle във формат 12/18 см в лимитиран тираж сто копия

– На всяка фотография е поставен уникален номер, който показва, кое копие от лимитираният тираж притежавате

– Творбите са поставени в паспарту и поръчкова рамка от дърво с размер 24/30см с предпазно анти-рефлексно стъкло

– Получавате фотографията в луксозна черна, матова кутия, придружена от ръчно подписан от мен сертификат за автентичност

👉 Подарък КАРТИЧКА от колекция Flowers-2020, която да надпишеш!

👉 Безплатна доставка до адрес или офис на куриер с наложен платеж!

👉 Заяви твоята фотография на e-mail: office@dilianmarkovstudio.com

Празнична цена 120лв.

Информация за поръчка:

Напишете ни писмо, на e-mail: office@dilianmarkovstudio.com коя фотография си избрахте.

Добавете информация за контакт и доставка: Имена, Телефон за потвърждение на поръчката, Адрес за доставка или офис на Еконт. Вашите лични данни, ще бъдат изтривани след получаване на поръчката!

Безплатна доставка на територията на България: до два дни за София и три дни за страната, след потвържение по телефона!